Masáže, kosmetika, rituály a SPA

GDPR – Zásady ochrany osobních údajů

Přečtěte si, jak nakládáme s vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).


KDO ÚDAJE SBÍRÁ

Vaše osobní údaje sbírá:
Zdeňka Materková
IČ: 72684241
se sídlem Podhorská 13/772, Jablonec nad Nisou, 46601
Kontaktní e-mail: zdenka.materkova@email.cz

JAKÉ ÚDAJE SBÍRÁME A PROČ

Kontaktování a poptávka služeb
V rámci budoucího plnění smlouvy sbíráme vaše jméno a příjmení, e-mail, telefon, abychom mohli zodpovědět vaše dotazy a odeslat vám odpověď na poptávku.
Objednávka služeb
Z důvodu plnění smlouvy a zákonné povinnosti (účetnictví) od vás sbíráme následující údaje: jméno a příjmení, e-mail, telefon, fakturační a dodací adresu, název firmy, IČ a DIČ.
Údaje sbíráme, abychom mohli řádně vyřídit vaši objednávku a kvůli vystavení a archivaci daňových dokladů.
Filtrování SPAMU
Bohužel nám do kontaktního formuláře přijde kromě vaší poptávky i spam, tak sbíráme IP adresu odkud email přišel. V případě, že jde z formuláře vaše poptávka, tak IP adresu neřešíme a neuchováváme. V případě, že z formuláře přijde SPAM, tak danou IP adresu použijeme pro zablokování aby nám SPAM příště nepřišel.
Vaše údaje nikdy nikam nepřeprodáváme, nikomu neposkytujeme.

JAK DLOUHO ÚDAJE UCHOVÁVÁME

  • Kontakt, poptávka: po dobu 3 let.
  • Vyřízení objednávky: po dobu 5 let.
  • Filtrování SPAMu: po dobu 5 let.
  • Fakturace objednávky: po dobu stanovenou zákonem.

KDO ÚDAJE ZPRACOVÁVÁ

Zpracovatelem údajů jsou:

  • Zdeňka Materková (IČ 72684241, se sídlem Podhorská 13/772, Jablonec nad Nisou, 46601), provozovatel webu.
  • Společnost Google (se sídlem Gordon House, Barrow Street, Dublin, D04 E5W5, Ireland) jako poskytovatel služeb Adwords, Analytics, Tag Manager, Search Console. www.adwords.google.com, www.analytics.google.com, www.tagmanager.google.com, www.google.com/webmasters/tools
  • Společnost Seznam (IČ 26168685, se sídlem Praha 5 – Smíchov, Radlická 3294/10, PSČ 150 00) jako poskytovatel služby Sklik. www.sklik.cz

SOUBORY COOKIE

Při procházení webových stránek měříme například, jak dlouho se na stránce zdržíte, ze které stránky přicházíte, jakou mají stránky návštěvnost, jestli jste na náš web přišli z mobilu nebo počítače. Používání souborů cookie pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek považujeme jako oprávněný zájem správce.
Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.

NA CO MÁTE PRÁVO

  • Dotázat se, jaké údaje zpracovávám, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.
  • Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto údajů.
  • Můžete požádat o ukončení zasílání e-mailových zpráv.

Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracovávám v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte mně na email zdenka.materkova@email.cz
Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 24.5.2018.

Stáhnout zásady na ochranu osobních údajů